הזמנת תייר לישראל

ראשי >תחומי התמחות>הזמנת תייר לביקור בישראל
מידע אודות הזמנת תייר לישראל 
במידה והמוזמן/הזר ממתגורר במדינה ממנה יש חובה לקבל אשרת כניסה לישראל על המוזמן (הזר) לפנות בשלב ראשון לנציגות ישראל בארצו (ממנה הוא מבקש לבוא לישראל) למלא טופס בקשה ולהסביר מדוע הוא מבקש לבוא לישראל. 
אם הבקשה מסורבת ע"י נציגות ישראל בחו"ל יקבל הזר מכתב סירוב ובו הוא יתבקש לפנות לישראלי שהזמין אותו על מנת שהישראלי יזמין אותו מישראל דרך מחלקת אשרות במשרד הפנים.  
המלצנו היא לשלוח לזר (המוזמן) מכתב הסבר בעברית שיציג בשגרירות בחו"ל ובו יפורט הקשר של הזר עם המזמין הישראלי, היכן יתארח בביקורו בישראל, כתובת וטלפון של הישראלי, פרטים אודות טיב ההכירות בין הזר לישראלי ותקופת האירוח בישראל.

נבקש להדגיש כי בני זוג של אזרחים ישראלים נשואים ושאינם נשואים רשאים להכנס לישראל רק אם הוזמנו מראש ע"י הישראלי, גם אם הם ממדינה הפטורה מאשרת כניסה.

לדוג' תיירת מרוסיה / אוקראינה / פיליפינים פטורה מאשרת כניסה כשמדובר בכניסה לביקור, יחד עם זאת, אם מדובר בתיירת שהיא בת זוג של אזרח ישראלי, בכדי שתוכל להכנס לישראל בבטחה היא חייבת בהזמנה ואשרת כניסה מראש אחרת יש סיכוי גדול כי הכניסה תסורב בנתב"ג.

מומלץ לפנות לייעוץ משפטי טרם הזמנת בת זוג לביקור בישראל !!!

הזמנת תייר/ת מהארץ ע"י ישראלי
טעות נפוצה היא לחשוב כי הזמנה שאינה פורמאלית של חבר/ה או מכר/ה מחו"ל מספיקה לצורך כניסה לישראל (גם ממדינה הפטורה מאשרת כניסה) לכן מומלץ לתת למוזמן את פרטי המזמין הישראלי לצורך בירורים במידת הצורך.
הזמנה מראש נעשית כך:
יש לתאם תור במחלקת אשרות  ועל המזמין הישראלי למלא טופס הזמנה מתאים, לשלם אגרה, לצרף מכתב הסבר על הקשר, העתק דרכונו של הזר וכן תמונות פספורט של הזר.
בטופס יש לציין את פרטי המוזמן ולהסביר מהי מטרת הביקור ומשך ההכירות.
במידה והזר הגיש בקשה לאשרת כניסה לישראל בחו"ל ובקשתו סורבה , יש להציג גם מכתב הסירוב שהאורח קיבל בחו"ל.
למשרד הפנים סמכות להתיר או לשלול כניסת תייר לישראל בהתאם לשיקול דעת הפקיד המטפל, כמובן ששמורה לכל אזרח הזכות לערער על החלטת הפקיד וסיכויי ההצלחה גדולים יותר כאשר הערעור נעשה ע"י עורך דין בעל נסיון.
 
למשרד הפנים יש סמכות להתנות את הכניסה לישראל בהפקדת ערבות להבטחת יציאה מישראל בסיום הביקור.
לרוב אשרות ביקור ניתנות לחודש ימים וניתן להגיש בקשה להארכה עד שלושה חודשים .
במקרה של קרובי משפחה ניתן להאריך את השהיה ל 6 חודשים ובמקרים מסויימים אף מעבר לכך עד לתקופה מקסימאלית של  27 חודשים.
יש למלא טופס בקשה לאשרת כניסה לישראל. (טופס אש/1)

יובהר כי חל איסור על תייר לעבוד בזמן שהותו כתייר בישראל.

אנו מעניקים ייצוג במשרד הפנים בהזמנת התייר וכן ייעוץ פרטני לפני הזמנת תייר לישראל.
למידע נוסף פנו למשרדנו בטלפון 09-8901193 או בדוא"ל Dor@immigrationlaw.co.il


 
מידע אודות הזמנת תייר לישראל 
במידה והמוזמן/הזר ממתגורר במדינה ממנה יש חובה לקבל אשרת כניסה לישראל על המוזמן (הזר) לפנות בשלב ראשון לנציגות ישראל בארצו (ממנה הוא מבקש לבוא לישראל) למלא טופס בקשה ולהסביר מדוע הוא מבקש לבוא לישראל. 
אם הבקשה מסורבת ע"י נציגות ישראל בחו"ל יקבל הזר מכתב סירוב ובו הוא יתבקש לפנות לישראלי שהזמין אותו על מנת שהישראלי יזמין אותו מישראל דרך מחלקת אשרות במשרד הפנים.  
המלצנו היא לשלוח לזר (המוזמן) מכתב הסבר בעברית שיציג בשגרירות בחו"ל ובו יפורט הקשר של הזר עם המזמין הישראלי, היכן יתארח בביקורו בישראל, כתובת וטלפון של הישראלי, פרטים אודות טיב ההכירות בין הזר לישראלי ותקופת האירוח בישראל.

נבקש להדגיש כי בני זוג של אזרחים ישראלים נשואים ושאינם נשואים רשאים להכנס לישראל רק אם הוזמנו מראש ע"י הישראלי, גם אם הם ממדינה הפטורה מאשרת כניסה.

לדוג' תיירת מרוסיה / אוקראינה / פיליפינים פטורה מאשרת כניסה כשמדובר בכניסה לביקור, יחד עם זאת, אם מדובר בתיירת שהיא בת זוג של אזרח ישראלי, בכדי שתוכל להכנס לישראל בבטחה היא חייבת בהזמנה ואשרת כניסה מראש אחרת יש סיכוי גדול כי הכניסה תסורב בנתב"ג.

מומלץ לפנות לייעוץ משפטי טרם הזמנת בת זוג לביקור בישראל !!!

הזמנת תייר/ת מהארץ ע"י ישראלי
טעות נפוצה היא לחשוב כי הזמנה שאינה פורמאלית של חבר/ה או מכר/ה מחו"ל מספיקה לצורך כניסה לישראל (גם ממדינה הפטורה מאשרת כניסה) לכן מומלץ לתת למוזמן את פרטי המזמין הישראלי לצורך בירורים במידת הצורך.
הזמנה מראש נעשית כך:
יש לתאם תור במחלקת אשרות  ועל המזמין הישראלי למלא טופס הזמנה מתאים, לשלם אגרה, לצרף מכתב הסבר על הקשר, העתק דרכונו של הזר וכן תמונות פספורט של הזר.
בטופס יש לציין את פרטי המוזמן ולהסביר מהי מטרת הביקור ומשך ההכירות.
במידה והזר הגיש בקשה לאשרת כניסה לישראל בחו"ל ובקשתו סורבה , יש להציג גם מכתב הסירוב שהאורח קיבל בחו"ל.
למשרד הפנים סמכות להתיר או לשלול כניסת תייר לישראל בהתאם לשיקול דעת הפקיד המטפל, כמובן ששמורה לכל אזרח הזכות לערער על החלטת הפקיד וסיכויי ההצלחה גדולים יותר כאשר הערעור נעשה ע"י עורך דין בעל נסיון.
 
למשרד הפנים יש סמכות להתנות את הכניסה לישראל בהפקדת ערבות להבטחת יציאה מישראל בסיום הביקור.
לרוב אשרות ביקור ניתנות לחודש ימים וניתן להגיש בקשה להארכה עד שלושה חודשים .
במקרה של קרובי משפחה ניתן להאריך את השהיה ל 6 חודשים ובמקרים מסויימים אף מעבר לכך עד לתקופה מקסימאלית של  27 חודשים.
יש למלא טופס בקשה לאשרת כניסה לישראל. (טופס אש/1)

יובהר כי חל איסור על תייר לעבוד בזמן שהותו כתייר בישראל.

אנו מעניקים ייצוג במשרד הפנים בהזמנת התייר וכן ייעוץ פרטני לפני הזמנת תייר לישראל.
למידע נוסף פנו למשרדנו בטלפון 09-8901193 או בדוא"ל Dor@immigrationlaw.co.il